Τιμοκατάλογος 2023

  1/5-14/7

1/9-30/9

15/7-31/8 Οι τιμές είναι σε ευρώ και για μια διανυκτέρευση.

Συμπεριλαμβάνονται Φ.Π.Α. και Δημοτικός φόρος.

Κρατήσεις θέσεων γίνονται μόνο για μεγάλα γκρουπ


Ειδικές τιμές για:

Γκρουπ

Πολλές διανυκτερεύσεις

Μεγάλες οικογένειες ή παρέες

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑΤΟΜΟ 6,50 7,50
ΠΑΙΔΙ (4-15 ΕΤΩΝ) 2,50 4,00
ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ 4,50 5,50
ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ 5,00 6,00
ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ 5,00 6,00
ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ 6,50 7,50
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 2,50 3,00
ΜΗΧΑΝΗ / ΠΑΠΑΚΙ 1,50 2,00
ΡΕΥΜΑ (δεν χρεώνεται αν δεν έχετε ψυγείο, κουζινάκι ή τέτοιου είδους ηλ. συσκευές) 3,00 3,00


ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

1. Ο κατασκηνωτής κατά την Είσοδο του στο Camping υποχρεούται να παραδίδει το Διαβατήριό του ή την Ταυτότητά του.

2. Την ημέρα Αναχωρήσεως ο Πελάτης έχει δικαίωμα να παραμείνει στο ενοικιαζόμενο χώρο μέχρι την 16:00 ώρα. Σε περίπτωση καθυστέρησης της αναχωρήσεώς του πέραν της καθορισμένης αυτής ώρας υποχρεούται να καταβάλλει εάν παραμείνει το αντίτιμο της διανυκτέρευσης .

3. Κατά τη διάρκεια των ωρών κοινής ησυχίας από 14:30 – 17:00 και από 24:00 -07:00, ο κάθε Κατασκηνωτής είναι υποχρεωμένος να μην διαταράσσει την ησυχία των άλλων. Η ένταση της μουσικής θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να είναι φυσιολογική και να μην εμποδίζει τους υπόλοιπους κατασκηνωτές να ακούν τη μουσική της αρεσκείας τους.

4. Οι Κατασκηνωτές είναι υποχρεωμένοι να προσέχουν ώστε να μην προκαλούν ζημίες στις εγκαταστάσεις ή στο εξοπλισμό. Σε περίπτωση που προκληθεί ζημία στις εγκαταστάσεις ή στον εξοπλισμό με υπαιτιότητα του πελάτη, υποχρεούται στην καταβολή του αντίτιμου της προσκληθείσας ζημίας. Οι Κατασκηνωτές είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν μπαλαντέζες με επικάλυψη καουτσούκ για λόγους ασφαλείας. Απαγορεύεται αυστηρά η παρέμβαση στις ασφάλειες των ηλεκτρικών παροχών.

5. Οι Κατασκηνωτές δε θα πρέπει να μετακινούνται με το όχημα τους στο χώρο του camping αν δεν είναι εντελώς απαραίτητο. Οι Κατασκηνωτές είναι υποχρεωμένοι να οδηγούν αργά, με ταχύτητα πεζού, να απενεργοποιούν το συναγερμό και να μην κορνάρουν. Θα πρέπει οι κατασκηνωτές να παρκάρουν μόνο στη θέση τους ή στο πάρκιγκ. Απαγορεύεται το πλύσιμο αυτοκινήτων. Απαγορεύεται η Είσοδος σε οδηγό Αυτοκίνητου που κατά την εκτίμηση του Φύλακα έχει καταναλώσει ποσότητα Αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

6. Σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε να διατηρήσουμε το χώρο καθαρό. Απαγορεύεται άναμμα φωτιάς για οποιονδήποτε λόγο. Χρησιμοποιήστε ψησταριά και κάρβουνα με προσοχή.

7. Τα κατοικίδια πρέπει να είναι δεμένα και οι ιδιοκτήτες τους να φροντίζουν για τις ακαθαρσίες τους.

8. Η Διεύθυνση του Camping δεν είναι υπεύθυνη για απώλεια αντικειμένων λόγω κλοπής ή φθοράς (ιδίως από πλημμύρα –κεραυνούς –φωτιά –πτώση δένδρου) . Οι Κατασκηνωτές πρέπει να φροντίζουν οι ίδιοι για την φύλαξη της ιδιοκτησίας τους . Αντικείμενα αξίας μπορούν να δοθούν για φύλαξη στην Διεύθυνση του Camping όπου υπάρχει χώρος ασφαλείας.

9. Ο Διευθυντής του Camping έχει το δικαίωμα σε περίπτωση που οι κατασκηνωτές δεν ακoλουθούν τον ισχύοντα κανονισμό και δεν πειθαρχούν σε γενόμενη παρατήρηση ή υπόδειξη να τους απαγορεύσει την παραμονή ή την είσοδο στο Camping όπως επίσης και την απομάκρυνσή τους από τον χώρο του Camping.

10. Σε κάθε περίπτωση, κατά την οποία η Διεύθυνση του Camping κρίνει ότι η συμπεριφορά του πελάτη είναι ανάρμοστη για την ασφάλεια των υπολοίπων ως και την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης, είναι μόνη αρμόδια να αποφασίσει για την σύσταση ή την απομάκρυνση του πελάτη.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ